پری دریایی

سلام.من تو وبلاگم هرچی دوست دارم مینویسم.

پری دریایی

سلام.من تو وبلاگم هرچی دوست دارم مینویسم.

سلام.من تو وبلاگم با توجه به حال و حوصلم هر مطلبی دوست داشته باشم می نویسم.
خوشحال میشم نظر بدید.

پیام های کوتاه
  • ۱ خرداد ۹۳ , ۱۰:۵۳
    تمام
  • ۲۵ ارديبهشت ۹۳ , ۰۹:۲۹
    ...
سه شنبه, ۳ شهریور ۱۳۹۴، ۱۰:۳۶ ق.ظ

طرز تهیه خورش سیب گلاب


مواد لازم برای ۲-۳  نفر :

گوشت ران گوسفندی  ۲۰۰ گرم
 سیب گلاب  ۳ عدد
 شیره خرما یا انگور ۱/۲ پیمانه
 پیاز داغ  ۳ قاشق سوپخوری
آرد ذرت ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
سرکه ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه خورش سیب گلاب :
در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز داغ را همراه با گوشت خرد شده داخل قابلمه بریزید و آنها را تفت دهید تا رنگ گوشت کمی تغییر کند. حالا مقداری آب اضافه کنید، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.

سیب ها را پوست بگیرید، هسته‌های آنها را جدا کنید و به صورت درسته آماده کناری بگذارید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس سیب‌ها را داخل آن کمی تفت دهید.

بعد از آنکه گوشت پخت، سیب‌ها را همراه با شیره خرما یا انگور و سرکه به خورش اضافه کنید. حدود ۲۰ دقیقه برای پخت سیب کافی است. به میزان لازم نمک و فلفل هم به خورش اضافه کنید.

در یک کاسه کوچک آرد ذرت را در مقداری آب سرد حل کنید، سپس آن را به خورش اضافه کنید. صبر کنید تا خورش جا بیفتد، سپس آن را همراه با برنج سرو کنید.

نکته :
این خورش را با سیب های درشت تر هم می توانید درست کنید، فقط باید آن ها را به قطعات کوچک تر خرد کنید.

  • فاطمه جلالپور

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی